آیا شما برای اولین بار است که می خواهید بوقلمون بپزید؟ یا شاید شما بارها این کار را قبلا انجام داده اید، ولی به دنبال یک یادآوری سریع طبخ اصولی آن هستید؟ ما با دستورالعمل های گام به گام زیر به شما کمک میکنم تا خوراک بوقلمون درست کنید. در اینجا دستور العمل فوق العاده آسان برای طبخ بوقلمون و درست کردن خوراک بوقلمون فوق العاده زیبا، برای مهمانی آمده است.
بهترین راه برای طبخ بوقلمون ممکن است مختلف باشد. ممکن است عده ای آن را سرخ کنند، یا در فر بپزند، یا آن را کباب کنند، و یا حتی آن را در یک آرام پز طبخ کنند. اما فقط با آموزش واقعا ساده و آسان، می توانید یک رویکرد کاملا بدون زائد داشته باشید. شما می توانید ادویه، عطر و طعم اضافه کنید. این الگو را بعنوان دستور العمل پخت در نظر بگیرید و در صورت تمایل آنرا کمی تغییر دهید. هدف ما ارائه ی روش ساده پخت بوقلمون بریان می باشد. زمان پخت و پز متفاوت خواهد بود، اما روش اساسی پخت مشابه است.
زمان مطلوب در روش ما برای یک بوقلمون با وزن ۱۲ تا ۱۶ پوند(حدودا ۵٫۵ تا ۷ کیلو) است. زمان پخت هر پوند (حدودا نیم کیلو) بوقلمون ۱۳ دقیقه شکم خالی و ۱۵ دقیقه به ازای هر پوند شکم پر است.
ابتدا فر در ۴۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم شود و سپس به ۳۵۰ تنظیم شده و بوقلمون در فر قرار بگیرد. بوقلمون زمانی آماده می شود که حداقل ۱۶۵ درجه در ضخیم ترین قسمت ران تاثیر کند.بوقلمون را به مدت حداقل ۱۵ دقیقه قبل ازخارج کردن در فر نگه دارید.
در این روش، باید مطمئن باشید که بوقلمون کاملا پخته شده است. اگر شما بوقلمون یخ زده خریداری کرده اید، بوقلمون را چند روز در یخچال قرار دهید، بطور متوسط برای گرم شدن هر پنج پوند بوقلمون، در حدود ۲۴ ساعت زمان لازم است. برای ذوب سریعتر، بوقلمون را در یک وان آب سرد قرار دهید و آب را در هر ۳۰ دقیقه تا زمان ذوب یخ آن عوض کنید.
اگر بوقلمون به طور کامل یخ زدایی نشده نگران نباشید! شما می توانید بوقلمون یخ زده خود را کباب کنید! اگر بوقلمون هنوز منجمد است – به طور کامل و یا جزئی طبق دستورالعمل ما عمل کنید.
این روش در چند سال گذشته محبوب بوده است که شامل غوطه ور کردن بوقلمون در یک محلول آب نمک و یا قرار دادن آن در نمک خشک یک یا چند روز قبل از پخت می باشد. نتیجه نهایی این فرایند مطلوب می باشد، و گوشت سفید و تیره کاملا چاشنی دار شده است و خوراک بوقلمون بسیار لذیذی خواهید داشت. نتایج ما در این روش بسیار ارزشمند هستند. اگر می خواهید از آب شور استفاده کنید، عالیه! اگر اینکار را نمی کنید، روش ما در اینجا نیز کاملا موفق عمل میکند.
پس از پختن بوقلمون باید به مدت حداقل ۱۵ دقیقه استراحت کند. این زمان مناسب برای کار بر روی کباب پرنده دوست داشتنی بسیار مهم است. بوقلمون را روی تخته ی کار به آرامی قرار دهید و با فویل پوشش دهید تا گرم بماند. به این ترتیب شما می توانید از آب خوشمزه درون ظرف برای ساخت سس استفاده کنید.
این کار درست مثل برش دادن مرغ های فوق العاده بزرگ است. اطمینان حاصل کنید که چاقو آشپز شما تیز است.اول بالها و سپس ران ها را جدا کنید مفاصل را با برش مستقیم از طریق محل مفاصل جدا کنید. در زمان جدا سازی گوشت، با چاقوی تخت محل نزدیک به قفسه سینه درست در مقابل استخوان دنده را برش دهید.هنگامی که شما گوشت را جدا کردید، می توانید ران ها را از هم جدا کرده و گوشت سینه را به برای هر فرد برش دهید.